It's my life in Japan ! ⇒ in Thailand now!

I'll try to write down " what I think " , " what I feel" and " what I did " on my days in  both English and Jpanese! 日々私の思うこと、感じたこと、したことを、英語と日本語の両方で綴ってみます!

Sunday, June 11, 2006

Keep quality

I order delivery of organic foods once a week. We can eat almost any vegetables and fruits regardless of a season these days.
In fact , it's not usual..  
Farmers make vegetables of summer by force in winter , make fruits of fall by force in spring !  Eating vegetables in a season , Eating the food which matched climate of land , These are the most natural for foods and body.  
By such reason , I decided to order them. I was half in doubt at first, but vegetables arrived and I understood. Because a cabbage smelled of a cabbage, and the carrot tasted of the carrot which I disliked. This company seems to perform a surprise inspection of a farmhouse to keep quality of an article. They seem to check influence from a neighborhood not to mention the check that farmers don't use a pesticide. If a pesticide is uses in neighboring land even if the farming family does not use a pesticide, the reason is because true chemical-free vegetables are not made. 

It seems that it needs hard work to make a genuine foods.
I should appreciate!
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私は有機野菜の配達を週に1回注文しています。 最近は季節なんて関係なく野菜でも果物でも食べることができます。

でもそれって、本当は普通じゃないんですよね。農家の人達は、冬に無理やり夏の野菜を作ったり、秋の果物を無理やり春に作ったりしています。季節野菜を食べること、土地の風土に合った食べ物を食べること。それが1番自然なことなんですね。それで注文することに決めました. 最初は半信半疑でしたが、野菜が到着して納得しました。キャベツはキャベツの匂いがするし、ニンジンは私の嫌いだったニンジンの味がしたからです。この会社は、商品の品質を保つために、農家の抜き打ち検査を行っているそうです。その農家で農薬を使っていないかどうかはもちろん、まわりからの影響もチェックするそうです。たとえその農家が農薬を使っていなくても、隣の土地で農薬を使用していれば、本当の無農薬野菜は作られないからです。

本物を作るって大変な作業が必要なんですね。
感謝して食べなきゃと思います。

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